Имате ли $10 000 повече, отколкото ви трябват за вашия

...
Имате ли $10 000 повече, отколкото ви трябват за вашия
Коментари Харесай

2 причини да депозирате $10 000 в дългосрочен CD точно сега (и 2 причини да не го правите)

Имате ли $10 000 повече, в сравнение с ви трябват за вашия незабавен фонд? Опитвате ли се да намерите безвредно място, където да съхранявате парите си и да печелите висока възвръщаемост? Дългосрочен документ за депозит (CD) може да е това, което търсите. 

CD са депозитни сметки, които нормално са застраховани от FDIC или NCUA за до $250 000 - което ги прави безвредни. И в днешната среда с високи лихвени проценти, водещите сметки оферират нараснала възвръщаемост. 

Важно е обаче да се означи, че когато изберете CD, търгувате ликвидност за облага. Това е по този начин, тъй като парите, които депозирате в сметката, би трябвало да останат там за целия период. Ако не съумеете да запазите парите си в сметката, може да платите наказателна клауза за предварително изтегляне. 

Въпреки това, тези сметки са привлекателни варианти за икономисване на пари - изключително в случай че имате $10 000, които няма да ви се постанова да харчите скоро. По-долу ще разбием преимуществата и минусите на инвестирането на тези $10 000 в дългоср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР