Имате купища дръзки и мащабни идеи и нужния талант, за

...
Имате купища дръзки и мащабни идеи и нужния талант, за
Коментари Харесай

Какво трябва да направите, за да бъдете приети като лидери

Имате купища дръзки и огромни хрумвания и нужния гений, с цел да ги реализирате, само че все пак сте преследвани от възприятието, че никой различен не прави оценка вашите качества уместно?

Може да мислите, че би трябвало да започнете да се държите по друг метод, с цел да получите мечтаното самопризнание, само че това няма да е задоволително. За да бъдете одобрявани като водач, би трябвало да измененията метода си на мислене. Това са 4 съвета, които ще ви оказват помощ да изпъкнете от тълпата и да получите уважението, което заслужавате

1. Вашето показване е отражение на вашите мисли

Първата стъпка, която би трябвало да предприемете, с цел да се превърнете в водач в очите на другите, е да приемете обстоятелството, че вашето показване и резултатите, които постигате, отразяват метода ви на мислене. Лесно е да обвинявате другите за неналичието си на триумф, само че по този метод вие омаловажавате личните си решения и дейности и губите надзор над обстановката.

Човешкият разум има склонността да проектира нашите вътрешни проблеми по метод, по който те наподобяват привнесени от външени фактори. Това спомага за запазването на статуквото и ви пречи да предприемете нужните ограничения, с цел да измененията вашето показване. Вие не сте водач, тъй като някъде в дълбините на вашето схващане не желаете да бъдете подобен, или най-малко не желаете да извършите нужното, с цел да се превърнете в водач.

2. Спрете да чакате за позволение, с цел да започнете да водите

Много бизнесмени чакат верния миг, с цел да стартират да водят останалите, като че ли водачеството е нещо, което изисква съответно равнище на опит. Ако чакате да бъдете признати като водач от вашите сътрудници или чиновници, просто ще затвърдите възприятието, че те не ви имат за подобен сега.

Когато започнах първия си бизнес, нещото, което желаех най-вече, беше да получа самопризнание. По това време аз си сътворих лист с достижения, които трябваше да ми покажат по кое време мога да стартира да се назовавам водач. Първо мислех, че това ще стане, откакто разгласяват първата ми книга, по-късно границата беше първото ми телевизионно изявление, а най-после – първият ми милион. След всяко едно от тези достижения, аз оставах с възприятието, че към момента има нещо, което ми липсва, с цел да се приема за водач. Колкото и триумфи да постигах, това възприятие не изчезваше.

Всичко това се промени, когато самата аз одобрих, че съм постигнала нещо значимо и си дадох позволение  да стартира да повеждам. Когато това се случи, ще бъдете облети от възприятието, че внезапно светът е почнал да ви обръща внимание и най-сетне ще разпознаете водача, който се е крие вътре във вас през всички тези години.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР