Имате къса коса, а ви предстои сватба / бал или

...
Имате къса коса, а ви предстои сватба / бал или
Коментари Харесай

Лесна официална прическа за къса коса

Имате къса коса, а ви следва женитба / бал или друго публично събитие? Със сигурност си мислите, че концепциите са изчерпани, тъй като не можете да извършите кок по общоприетия метод, само че в действителност, във видеото което ви предлагаме, ще видите, че с малко фикция, добра другарка и напълно малко нужни аксесоари, може да извършите извънредно елегантна прическа, дори и с доста къса коса.
За задачата са ви нужни преса за коса, малко лак и фиби, в цвят като този на косата ви. Това е! Аксесоари, като изкуствено цвете или забавна шнола, са по ваше предпочитание.
 Тази прическа вреди на най-вече на косата Тази прическа вреди на най-вече на косата
Състоянието на косата ни зависи освен от общото здравословно положение, само че и от външните фактори. Каква прическа изрично би трябвало д...
Изпълнение:
Започнете с навиване на косата на къдрици, благодарение на пресата / машата за коса. Напръскайте леко с лак и започнете да прибирате всеки кичур един по един към тила ви, като подпъхвате леко във вътрешността. По този метод ще извършите " кокче " благодарение на фиби. Гарантирано, че тази прическа ще издържи цялата вечер! Вижте видеото:


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР