имат силата да бъдат част от кабинет, в него не

...
имат силата да бъдат част от кабинет, в него не
Коментари Харесай

Денков вижда кабинет от експерти, без централна фигура

имат силата да бъдат част от кабинет, в него не би трябвало да има централна фигура, а специалисти, а гръбнакът да е от политически виновни лица. Това сподели пред bTV Николай Денков, на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

Относно той уточни, че ще има декларация, а не съдружно съглашение, а по отношение на Българска социалистическа партия - диалози за гласуването на изборите. " Щом хартиените бюлетини са толкоз значими за Българска социалистическа партия, може би би трябвало да останат., което да ги удовлетвори, както и Политическа партия да изясни за какво би трябвало да се промени гласуването ", разясни Николай Денков.
 Николай Денков стана хазаин на диалози за изгорени мостове Обновена
Николай Денков стана хазаин на диалози за изгорени мостове

ГЕРБ и Движение за права и свободи почетоха поканата на Политическа партия за диалози за кабинет

Той отхвърли да е " кукла на конци " посредством номинацията му за министър председател и отговори дали е работил за ГЕРБ и Румен Радев. Денков имал работа по научни стратегии и бил поканен от Росен Плевнелиев, договорил е първата стратегия за просвета с Европейска комисия, ролята му била на специалист, а програмата стартирала по време на второто държавно управление на Бойко Борисов.

" Бил съм външен човек за ГЕРБ, партийният ми ангажимент се появи с " Продължаваме промяната " , разясни той.

Относно връзките му с Румен Радев, той ги дефинира като " колегиални и институционални ". В думите на Денков не се припознава, а счита, че е прочувствена реакция.
 Христо Иванов: Остриетата да останат отвън властта
Христо Иванов: Остриетата да останат отвън властта

Още не е ясно по кое време ще се състои председателски съвет, както желаеха ПП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР