Имат ли право възрастните да използват катерушки за деца? Този

...
Имат ли право възрастните да използват катерушки за деца? Този
Коментари Харесай

Голямо дете използва катерушка на детска площадка. Има ли право?

Имат ли право възрастните да употребяват катерушки за деца? Този въпрос, въпреки и с явен за множеството хора отговор, се дискутира в мрежата. Поводът е, че жена е решила да употребява едно от оборудванията за игра във Варна. Тя е седнала на конче за люшкане и е била видяна от друга жена. Очевидката споделя, че детската площадка е нова.

„ Скъпи съкварталци, одеве видях много неприятна обстановка на най-новата детската площадка под блок 208, която е за най-малки деца. На люлките се люлееха огромни " деца ", с много над възможно тегло за тях. Явно толкоз са им полезностите, и по какъв начин да желаеме облагородяване на квартала, щом не можем да си го стопанисваме? Просто един коментар, за размисъл!, “ написа тя в мрежата.

Коментарите не закъсняха:

„ За килограми не знам, само че сигурно написа, че площадката е за деца от 2 до 7 години. “

„ Седнала е на конче, което е за люшкане на дребни деца! “

„ На всички лелки, децата им пречат... тези били едри, дребните им крещят... та, нямате угодия! Оставете децата, въпреки и огромни. По-добре да е на площадката, майката да го вижда от у дома, в сравнение с да не го знае къде е! На мен не ми пречат огромните, стига да пазят непорочност и да трошат съзнателно всичко! А дали са пълнички, слабички или каквито там ги определяте, не е ваш проблем! “



Снимка: Tanq Dimitrova
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР