Имат ли желание младите хора в Мездра да бъде изградена

...
Имат ли желание младите хора в Мездра да бъде изградена
Коментари Харесай

Община Мездра прави допитване до децата и младежите

Имат ли предпочитание младежите в Мездра да бъде построена площадка за скейтборд, кънки, ролери и ховърборд? С този въпрос общината желае да разбере настройките на жителите по отношение на опцията за създаване на предпазено място, в което децата и младежите да могат да играят и спортуват целогодишно.
Допитването се организира по самодейност на кмета инж. Генади Събков в сходство с програмата за развиване на физическото образование, спорта и обществения туризъм в общината за интервала 2016-2019г.
В период до 25 май ученици на детските и образователни заведения и техните родители би трябвало да попълнят анкетното изследване. Жителите на общината имат опция да изпращат отзиви и оферти и на e-mail: [email protected] или на формалната страница на община Мездра в обществената мрежа Facebook.
Чрез създаване на нова инфраструктура локалната администрация цели да сътвори подобаващи условия за занимания на подрастващото потомство като подтиква физическата интензивност и заниманията със спортна активност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР