Имаше време, когато познавахте филмите, които се състезаваха за Оскар.

...
Имаше време, когато познавахте филмите, които се състезаваха за Оскар.
Коментари Харесай

Рецензия на филма „Бедничките“ — стандартно холивудско настроение въпреки целия секс и скалпели

Имаше време, когато познавахте филмите, които се състезаваха за Оскар. Би било малко съществено и в последна сметка, питателно ободряващо. Освен това беше надеждно без перверзен секс, странни интервенции, мощна мастурбация или фотоси на човешки мозъци, нарязани като пастет. Сега живеем в различен свят.

И по този начин, бедните неща, енергоемкият нов филм на Йоргос Лантимос (Фаворитът), може да се бори за награди, като в същото време наподобява като скъпо показване на това, което по-възрастните читатели може би в миналото са нарекли паметен филм. Очите ви ще изскочат, което е по-добре, в сравнение с да ги пандизите, в хода на чудноват урок по история, концентриран върху звезден завой от Ема Стоун.

Нейният воин е Бела Бакстър. Защо Бела е бедна? Най-вече тъй като е мъртва. Или беше до скоро. По времето, когато се причисляваме към историята в края на 19 век, тя още веднъж прелива от жизнеспособност. Филмът ни нервира с детайлности, преди да разкрие, че тя преди е била мъртвец, в този момент върнат към живота с мозъка на фетус....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР