Имаше три Дарини – преди, по време и в края

...
Имаше три Дарини – преди, по време и в края
Коментари Харесай

Приятелка на убитата Дарина разказа покъртителна неща за връзката ѝ с Викторио

Имаше три Дарини – преди, по време и в края на връзката ѝ с Викторио Александров. Това описа пред bTV приятелката на убитата в столичния квартал " Надежда “ Дарина Министерска Валерия Филкова.  

" Преди да се запознае с въпросния, тя беше доста усмихнато, доста отговорно, доста безшумно дете. Тя не знаеше какво е да повишиш звук. Тя не е расла в такава среда “, описа Филкова.    

" Втората Дарина е тази, която се срещна с него. Още в самото началото на връзката им тя по простъпка забременя. Той не искаше детето и сподели, че в случай че желаят да бъде дружно би трябвало да го махне, тъй като било им рано и така нататък Тя тогава скри от родителите си и ми се обади на мен и ми изиска съвет. Тя ме помоли да я съпроводя да го направи, тъй като не желае да се злепоставя пред родителите си. Искаше да си го върне като връзка “, разкри още тя.  

" Дарина спря да се усмихна, да рисува, да излиза, да се обажда. Беше нещастна “, добави тя. Дарина ѝ се обадила едвам след раждането на Никол. " Хвана ме за ръката и сподели: " Беше права, само че към този момент е късно. Появи се Никол. Не желая детето ми да е без татко “.  

Филкова сподели и два счупени телефона, за които сподели, че това са петият шестият телефон на Дарина. " Баща ѝ през два месеца ѝ купуваше телефон. Изпочупени са от него (Викторио). Той съзнателно ѝ чупеше телефоните, с цел да не се обажда на никой, да не приказва с никой, да не излиза на никое място “.

Тя показа, че охранителят следял от близко и доста ревностно всяка стъпка на приятелката си. " Майка ѝ го видяла на втория етаж на мола (в който тя работела) да я гледа до момента в който работи “, уточни тя.  

Филкова счита, че и Никол е зачената простъпка, защото цели две години до момента в който била по отношение на Викторио Дарина не забременяла. Даже си помислила, че може има проблем със зачеването поради аборта.  

Дарина се грижела доста добре за дребната Никол и за дома. " Като влязох в жилището, той беше под конец. Единственото нещо, което се виждаше вътре, е битката преди тя да бъде убита “, сподели Филкова.  

Тя посочи, че доста неистини са се изговорили за Дарина и Викторио след двойното ликвидиране. И разкри, че младата жена в никакъв случай не е алармирала в полицията за издевателството над нея. " В последните месеци нямаше накъде – майка ѝ и татко ѝ подразбраха някои неща. Те го схванаха от техни съседи, които видели по какъв начин Викторио сякаш потегля за работа, само че си седи в колата и следи “.  

Самата Филкова карала Дарина да се обади в полицията, само че тя не желала, тъй като я било боязън. Охранителят подслушвал телефона ѝ и отправял тежки закани към родителите ѝ – че ще инсценира злополука, че майката ще падне " по случайност “ от балкона, че ще прати хора да го пребият него самия и по-късно да упрекна майката, че ги е пратила.  

По думите на приятелката на Дарина, убийството ѝ е било планувано. Във съдбовния ден Викторио  трябвало да получи нотариална покана да се спогодят с майката за правата над детето. Оставил и две жалейки във Facebook, евентуално за него и Дарина. Вероятно не е считал да убива Никол.  

" Моята клетва е: да е жив и здрав, да е дълголетник, толкоз дълголетник, и да се мъчи и да се гърчи за това, че почерни дома си. Аз в случай че бях на негово място, щях да направя всичко допустимо да умра преди да убия детето си. Да го оставя 10-20 минути в храстите, все някой щеше да го откри. А не да се одраска на храстите и да каже, че се е опитал да се простреля “, съобщи прочувствено най-после Филковска.   Друга другарка на Дарина - Светлана Димитрова, уточни, че са неуместни изказванията на охранителя, че майката е малтретирала детето си. Според нея, той си измисля това, с цел да получи по-лека присъда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР