Имаше среща с г-н Кирил Петков и с г-н Асен

...
Имаше среща с г-н Кирил Петков и с г-н Асен
Коментари Харесай

Слави Трифонов: След изборите се убедих, че на България вече ѝ трябва правителство безусловно

Имаше среща с господин Кирил Петков и с господин Асен Василев, организирахме дълъг диалог. На България ѝ е належащо държавно управление, което е настрана и друго от държавното управление, което управляваше последните 12 години. Трябва да се тръгне в напълно друга посока от тази на ГЕРБ. Това съобщи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов в изявление по БНР, водено от Петър Волгин.

След изборите се убедих, че абсолютно и то би трябвало да е от сходни партии, които имат напълно други планове, настрана от това, което беше до момента, акцентира Слави Трифонов. Той се е съгласил с формата на водене на договаряния за коалиция – да се създадат работни групи от специалисти и те да водят диалози по сфери и цели.
Третият човек в " Продължаваме промяната " със поръчки: Излъчване онлайн на съдружните договаряния и поддръжка за Румен Радев
Направихме първата совалка. Имаме чувство за невзискателност и обраност както в нашия тим, по този начин и в нашите бъдещи съдружни сътрудници. Го...

Виждал ли си някакъв брак, в който да няма взаимни отстъпки? Целите би трябвало да бъдат изпълнявани – с цел да бъдат изпълнявани, човек би трябвало да е подготвен на взаимни отстъпки. Поставили сме си за цел да има държавно управление, заключи Трифонов. Трябва да има компромис, с цел да излезем от всички рецесии, които ни притискат – здравна, енергийна, икономическа, виждаме по новините, добави той.

Попитан по отношение на рецензиите на Има Такъв Народ против Кирил Петков и Асен Василев, до момента в който бяха служебни министри, Трифонов изясни, че това било в предишното. „ Има нещо по-важно – да се сътвори държавно управление, което да изведе България от тези рецесии, в които се намира. Затова човек би трябвало да постъпи вярно ”, сподели водачът на Има Такъв Народ.

Според Слави Трифонов, в този момент се прави както в Германия – не тъкмо, тъй като там още разписват цели, цели, по какъв начин да се реализиран и за какъв брой време. Ние няма да имаме толкоз време, само че методът е верен, уточни водачът на Има Такъв Народ. Няма гаранция, че ще се получи, само че се надявам, съобщи шоуменът-политик.

На пряк въпрос за какво Има Такъв Народ се класира на пето място на предишните на 14 ноември парламентарни избори, Трифонов уточни по какъв начин партията му нямала безусловно болшинство в 46-тия парламент (тогава беше първа политическа сила), по какъв начин евентуалните сътрудници почнали да желаят неща, които в началото не били контрактувани. А хората всеобщо гласоподават съгласно моментната визия (към момента на изборите) за това по какъв начин да се правят нещата, сподели Трифонов.
Как Слави изчегърта самичък себе си от политиката: Кратка история
Не че ми се е случвало повече от два-три пъти да виждам 7/8 ТВ, само че един от тях бе предизборната нощ през юли, когато " ИТН "...

Има Такъв Народ ще постъпва в Народното събрание съгласно разбиранията си, само че държавното управление би трябвало да има парламентарна поддръжка. Когато има коалиция, би трябвало първо да се съблюдават целите на обединението, сподели Трифонов, с конкретизиране към Българска социалистическа партия и „ Демократична България ”, че би трябвало да се научат на такова държание. Надявам се да няма държавно управление на малцинството, добави той.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР