Имаше разговор и предложение за машините. Факт е, че на

...
Имаше разговор и предложение за машините. Факт е, че на
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Държавен преврат е, ако върху машините е имало манипулация и вотът е изкривен

" Имаше диалог и предложение за машините. Факт е, че на нас неведнъж ни се оферираше да оттеглим законопроекта, като ни се обещаваха разнообразни други варианти за бъдещето ", съобщи по Българска национална телевизия Атанас Зафиров, заместник-председател на Българска социалистическа партия.
 
Депутатът от левицата съобщи, че с цел да е има бракоразвод с Политическа партия, би трябвало да е имало брак. " Не е бракоразвод, с цел да е имало бракоразвод, би трябвало да е имало брак, имаше форма на ръководство, в която си бяхме сложили избрани цели. Отношенията ни бяха комплицирани ", съобщи той.
 
Според Зафиров има разминаване сред протоколите и физическото преброяване на разписките. " Има операция, желаеме да сложим завършек на това и да въведем форма на надзор. За първи път виждам такава яростна опозиция на законопроект. Ние не връщаме хартиената бюлетина, а вкарваме разбъркан модел на гласоподаване ".
 
По думите му не може да се каже дали март месец ще има нови избори.
" Отказвам да допускам, че президентът предопределя неизбежността на процеса на осъществяване на изборите. Има задоволително време, до момента в който се стигне до предварителните парламентарни избори - има три мандата, има диалози, има всевъзможни благоприятни условия. Продължавам да резервирам известна доза оптимизъм, че е допустимо да бъде формирано държавно управление ", съобщи Атанас Зафиров.
 
Подчерта, че има опит за напън в Народното събрание освен върху Българска социалистическа партия, а върху всички партии. " Ако в действителност се потвърди, че върху машините е имало е операция и вотът е килнат, без значение с какъв % и без значение в чия изгода, това е държавен прелом ", означи Зафиров.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР