Имаше протести за Патриарха, има окончателно решение на съда и

...
Имаше протести за Патриарха, има окончателно решение на съда и
Коментари Харесай

Хекимян за Патриарха: Г-н Терзиев, мълчанието е злато, но вашето злато е в размер на 1.5 млн. лв. изхарчени от парите на софиянци

Имаше митинги за " Патриарха ", има дефинитивно решение на съда и мнение на Столична дирекция на вътрешните работи за противозаконната метаморфоза в центъра на София. Продължваме да желаеме остаквата на Васил Терзиев и на зам.-кметът Илиян Павлов. Това сподели на брифинг общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.  

Седмица по-късно, откакто стана ясно, че новото придвижване е нелегално, кметът не е споделил и дума. Г-н Терзиев, мълчанието е злато, само че вашето " злато " е в размер на милион и половин лв. изхарчени от парите на софиянци. Питаме за точната сума, кой е подписал и как са изхарчени тези средства. Отговорност се дава с оставки, добави той. 

Съдът споделя " една къща е противозаконна ", а, от ПП-ДБ-СС споделят, че ще я боядисат в розово и към този момент ще я озаконят, сподели общинският консултант от ГЕРБ.

Този град има ли кмет, на автопилот  ли се движим, попита Хекимян. 

И разяснява, че Благовест Георгиев, предизвикал пийнал злополука, си е разрешил да пристигна на съвещание на СОС, вместо да си подаде оставка като общински консултант. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР