Имаше протест на медицинските сестри от детско и училищно здравеопазване.

...
Имаше протест на медицинските сестри от детско и училищно здравеопазване.
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Обещанието за увеличение на заплатите в общинското здравеопазване няма да бъде спазено

" Имаше митинг на медицинските сестри от детско и учебно опазване на здравето. Управляващите в Столична община споделиха, че нямат средства за това, най-сетне склониха да изискат от Министерски съвет. Днес беше последното съвещание, в дневния ред на държавното управление такава точка не беше заложена. Ако това не е гласувано през днешния ден, притеснявам се, че медицинските сестри няма да имат нарастване на заплатите. Терзиев беше на прицел от митинга на медицинските сестри, уповаваше се на държавното управление, само че то не го отбрани, а е част от същата партия. Асен Василев не отбрани Терзиев ", изясни тя.

" Не знам за какво съперниците ми в акцията се забавляваха толкоз на това, че желая София да наподобява на Троян. В София голямата част от регионите, съвсем всички, като се изключи един, се обслужват от концесионери, огромна част от осветлението е в частни ръце, по този метод огромна част от парите на софиянци „ изтичат “, сподели още Григорова.

Тя похвали " Спаси София ", които по думите ѝ са " изнесли на гърба си акцията на ПП-ДБ, които нямат разбиране от общинска политика ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР