Имаше планове Механизмът за сътрудничество и проверка (CVM) да бъде

...
Имаше планове Механизмът за сътрудничество и проверка (CVM) да бъде
Коментари Харесай

Вера Йоурова: Има още недовършена работа от властите в България

" Имаше проекти Механизмът за съдействие и инспекция (CVM) да бъде анулиран, само че има още незавършена работа от управляващите в България. Реформите би трябвало да бъдат доведени до дъно ".
Toва съобщи, вицепредседател на еврокомисията за прозрачността и полезностите при представянето на първия Доклад за върховенството на закона в Европейски Съюз.
 ГЕРБ най-сетне признаха, че мониторингът върху България остава, само че упрекнаха румънците ГЕРБ най-сетне признаха, че мониторингът върху България остава, само че упрекнаха румънците
За България към момента важи механизмът за съдействие и инспекция (т. нар. мониторинг, бел. ред.) и престои към момента работа, която правит...
Документът е с обособени глави за всяка една от 27-те страни членки и съставлява част от цялостния европейски механизъм за, разгласен от ръководителя на комисията Фон дер Лайен.
Предназначението му е да работи като инструмент за предварителна защита, наблюдаващ значими процеси - както позитивни, по този начин и негативни. Целта му е да се набави информация и да се подтиква разискването и предотвратяването на проблеми със законността и демокрацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР