Имаше около 20 експлозии в Одеса, но през нощта беше

...
Имаше около 20 експлозии в Одеса, но през нощта беше
Коментари Харесай

Българин в Харков: Руските войски се доближиха до града, цяла нощ имаше боеве

Имаше към 20 детонации в Одеса, само че през нощта беше умерено. Това сподели украйнската журналистка Аня Терзивец. Тя е спала в бомбоубежище, а в този момент пътува към селото на майка си, съобщи БТВ.

Казва, че там няма стратегически обекти и ще се усеща по-спокойно.

Каква е обстановката в Харков споделя наш съотечественик:

" По последна информация съветските войски съвсем се приближиха до Харков, цяла нощ имаше боеве, само че нямаше бомбардировки. Вървят наземни интервенции. Кметът сподели, че има заплаха за обсада на Харков. Бих се върнал в България, само че към този момент е невероятно ". Това съобщи преподавателят в Харковския университет проф. Михаил Станчев пред NovaNews.

Той удостовери, че има гърмежи на жилищни блокове в Киев. " Редица градове към този момент са блокирани. Основните съветски елементи потеглиха с танкове за Киев ", споделя той.

Според него през вчерашния ден след обяд градът е бил празен. " Сутринта имаше огромни опашки и изкупуваха всичко. Хората са се скрили в метрото като бомбоубежище. Частните бензиностанции подвигат цените - до 40 гривни (над 1 евро) ", изясни проф. Станчев. И добави, че всички са наясно, че Украйна е " 1 на 1 " против Путин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР