Имаше най-различни опити за провокация, мисля, че ние се държахме

...
Имаше най-различни опити за провокация, мисля, че ние се държахме
Коментари Харесай

Демерджиев в Благоевград: Имаше най-различни опити за провокация

Имаше най-различни опити за провокация, мисля, че ние се държахме по допустимо най-правилния начин- по този начин, както изисква виновното политическо държание, по този начин, както изисква държавническото държание, сподели в Благоевград вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, представен от Българска телеграфна агенция.

Коментарът на Демерджиев беше изработен няколко часа, откакто българска делегация постави венци на гроба на Гоце Делчев в църквата „ Св. Спас “ в Скопие.

„ Декларациите бяха, че всички български жители ще бъдат гладко позволени, с цел да почетат паметта на Гоце Делчев, както видяхме, това не се случи. Аз неведнъж заявих обаче на моя сътрудник, че сходен метод не показва доверие и почитание, такова, каквото си дължат двата народа. “, сподели пред публицисти в Благоевград министър Демерджиев. По думите му сходен метод не е пътят, по който Република Северна Македония заявява, че е тръгнала.

Многократно приканих ние като политици да демонстрираме различен, друг от този път, а точно пътят на взаимното доверие и почитание, който ще ни изведе там, където те заявяват, че са тръгнали и там, където ние се намираме – пътят на Европейското семейство, сподели още вицепремиерът и министър на вътрешните работи.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР