Имаше моментни състояния за скандали, но важното е, че държавата

...
Имаше моментни състояния за скандали, но важното е, че държавата
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Имаше театър около приемането на бюджета

Имаше моментни положения за кавги, само че значимото е, че страната влезе в естествен темп. Приемането на бюджета е добър сигнал за нормалност в страната. Без бюджет държавното управление трябваше да подаде оставка.

Това съобщи за бТВ съпредседателят на " Демократична България " и водач на ДСБ Атанас Атанасов.

" Политическата работа е дребен спектакъл. Имаше спектакъл към приемането на бюджета. Асен Василев против Делян Добрев - характерен хасковски гамбит ", уточни Атанасов.

" В началото на другата седмица ще подпишем протокол за работа и взимане на решения сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Трябва да има авансово разискване и търсене на консенсус за политики сред първите две сили, с цел да може да минават по-бързо и по-лесно. Христо Иванов има главен принос в изработването на протокола ", акцентира съпредседателят на " Демократична България ".

Той разяснява и препоръчаните промени в Конституцията:

" 3 март разделяше България, предлагаме датата да се смени с деня на писмеността. "

" В измененията на Основния закон обаче отпада мандатността на кметовете. Мнозинството има единодушие да ограничи и пълномощията на президента посредством служебните държавни управления ", добави водачът на ДСБ.

По отношение на " Барселонагейт " Атанасов уточни:

" В делото няма задоволително доказателства за пране на пари. Може да са пропуснати благоприятни условия за събиране на доказателства. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР