Имаше много дискусии относно знаковото дело на Южна Африка срещу

...
Имаше много дискусии относно знаковото дело на Южна Африка срещу
Коментари Харесай

Време е за демократичен световен ред

Имаше доста полемики по отношение на знаковото дело на Южна Африка против Израел в Международния съд, обвиняващо го в осъществяване на закононарушението геноцид. Когато става дума за осезаеми дейности, този случай е едно от дребното светли точки в другояче слабата реакция от страна на страни по света на израелското кръвопролитие на палестинския народ.

Една от по-малко известните елементи от тази история в западния обществен дискурс като цяло, само че по-уместно в активистките пространства, е, че империята на Съединени американски щати заплашва да накаже Южна Африка за завеждането на това толкоз належащо дело против Израел.

Републиканският представител Джон Джеймс и представителят на Демократическата партия Джаред Московиц показаха при започване на февруари Закона за обзор на двустранните връзки сред Съединени американски щати и Южна Африка в Камарата на представителите на Съединените щати. Това законодателство ще изисква цялостен обзор на връзките сред Съединени американски щати и Южна Африка на неоснователни и подправени учредения, че Южна Африка поддържа „ гнет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР