Имаше ли дузпа за Реал? От снощи в пространството бяха

...
Имаше ли дузпа за Реал? От снощи в пространството бяха
Коментари Харесай

Дузпа, точка по въпроса!

Имаше ли дузпа за Реал? От нощес в пространството бяха изстреляни куп доводи, претекстове и отзиви за това дали имаше углавен удар или не, в интерес на "белия балет ".

Дълбоко в добавеното време, при отличния мач за Ювентус пристигна и обстановката при която Бенатия игра с топката, а дали блъсна Васкес всеки може да каже и да реши.

Съдията Майкъл Оливър, който беше покрай обстановката отсъди дузпа, която се оказа решителна за класирането на Реал на полуфиналите. Зад топката застана Роналдо и не пропусна.

Според Бенатия и всички хора от щаба на Ювентус дузпа не е имало, от Реал отвръщат. Ако имаше видео помощник евентуално съдията щеше да огледа обстановката и отново да отсъди наказателния удар, само че това е единствено съмнение.

Правилно ли беше решението на съдията, отговорете в нашата анкета.

Има контакт сред двамата футболисти, Оливър постави топката на бялата точка, отсъди дузпа, и всичко останало е разпъване на локуми.

Бивш испански арбитър - дузпа нямаше

Моето мнение е следното - нарушаване имаше, да дузпа имаше, това, че пристигна в продължението на срещата няма безусловно никакво значение.

Със сигурност някои ще кажат, че щото е Реал, по тази причина съдията е дал дузпата, само че в последна сметка имаше прикосновение сред Бенатия и Васкес. Имаше дузпа, последва гол, Реал е на полуфиналите, дали заслужено всеки може да си отговори самичък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР