Имаше извънреден председателски съвет, дойде доклад от ДАНС, в който

...
Имаше извънреден председателски съвет, дойде доклад от ДАНС, в който
Коментари Харесай

ИТН поиска ареста на заместник-министър, бил записал кодовете от машините

Имаше ексклузивен председателски съвет, пристигна отчет от ДАНС, в който излиза наяве, че два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на хеш код, който е единият от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка, сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов.

" Ето ви по какъв начин се манипулират машини ", разяснява той. По думите му заместник-министърът на електронното ръководство на ПП-ДБ е свалил кодовете, записал ги е с телефона си, свалил си ги е на флашка и в този момент единствено може да подозираме къде са. На тези изброи, които идват, не би трябвало да има нито една машина, тъй като всички машини са компрометирани, добави Йорданов.

" В 13 часа ще продъжим с председателския съвет, който стартира в 11.30 ч и на който участваха представители на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ". На него беше изнесена информация, разискването на която ще продължи с представители на ЦИК и Мария Габриел, която замества премиера ", разгласи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков след несполучливия опит за изключително парламентарно съвещание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР