,,Имаше извънреден председателски съвет. Дойде доклад на ДАНС, от който

...
,,Имаше извънреден председателски съвет. Дойде доклад на ДАНС, от който
Коментари Харесай

ИТН поиска ареста на зам.-министъра на електронното управление

,,Имаше ексклузивен председателски съвет. Дойде отчет на ДАНС, от който излиза наяве, че на 25 октомври, два дни откакто ЦИК направи обществено генериране на хешкод, зам.-министъра на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в зала, повтаря цялата процедура, снима с телефона си и смъква цялата информация на флашка. Ето по какъв начин се манипулират машините. Сега единствено може да подозираме къде са записите``, съобщи Тошко Йорданов от " ИТН " в коридорите на Народното събрание.

Йорданов добави, че на изборите, които идват, не би трябвало да има нито една машина, тъй като всички са компроментирани.

Той заяви, че ПП-ДБ фалшифицират изборите и, че има формален отчет на ДАНС, който разказва какви тъкмо са били стъпкитен на Стойнов. Стойнов би трябвало да бъде задържан в границите на 10 минути, заяви Йорданов.

" Обсъдихме тематиката и ще продължим да я обсъждаме. Ще извикаме ЦИК, ще извикаме и краткотрайно изпълняващия министър-председател Мария Габриел. Ще вземем решения и ще би трябвало да се реагира. В момента имате директно доказателство, имало е охранителни камери. Записали са го по какъв начин смъква кодовете на телефона си и на флашка``, съобщи Йорданов.

Той добави, че сигналът е изпратен до Народно събрание, президента и ЦИК и ще извикат Мария Габриел, защото,,Денков не е тук, тъй като някъде се разхожда да лъже по какъв начин ще влезем в Шенген``, изясни ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР