Имаше интеграция с колове и брадви, каза депутат от Европейския

...
Имаше интеграция с колове и брадви, каза депутат от Европейския
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Интеграцията на ромите беше с колове и брадви!

Имаше интеграция с колове и брадви, сподели народен представител от Европейския парламент Ангел Джамбазки по Българска национална телевизия. С тези думи гостът в студиото разяснява конфликтите в Пловдив и Асеновград. " Интеграцията на ромите не работи, тъй като е признат моделът за интеграция на имигрантите в Западна Европа. Този модел не проработи там ", разяснява още той.

" Виновни са управляващите, които употребяват техните гласове. Някои неправителствени организации (НПО) също са отговорни – те използваха декадата на ромското включване, с цел да получат пари ", сподели още заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

" Защо се приказва с бароните? ", попита той и продължи: Защото баронът обезпечава гласовете. Трябва да се видя за кого са дали своят вот в дадена махала и ще забележим кой стои зад пазаруването на гласове. " Интеграцията е двустранен развой и не става принудително и има двустранно отвращение за интеграция ", разяснява още Джамбазки. " Ние имаме интерес Македония да е член на НАТО и Европейски Съюз, и през България и Македония да минават китайски и ирански артикули за Италия ", добави още евродепутатът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР