Имаше и добри неща, но и такива, които трябва да

...
Имаше и добри неща, но и такива, които трябва да
Коментари Харесай

Мъри Стоилов нахока играта в защита и разкри какво трябва да се промени в Левски

" Имаше и положителни неща, само че и такива, които би трябвало да подобрим. Искам да подобрим динамичността си на игра. Играта ни в отбрана още веднъж не беше на равнище. Това са двете съществени неща, които би трябвало да променим.
 Силен Левски прегази Академия Пандев! Силен Левски прегази Академия Пандев! "Сините " завоюваха трофея "Георги Соколов "
В офанзива имахме доста положителни неща, създадохме много обстановки и отбелязахме красиви голове. Без съвършена игра в отбрана мъчно може да разчитаме на непрекъснати триумфи. Надявам се мотивацията и настроението в играчите да се промени.

През първото полувреме имахме повече забавни моменти пред вратата на съперника. Направихме доста смени, които разстроиха организацията. Пак споделям - в отбрана би трябвало доста да работим.

Ивелин Попов има мускулни проблеми. В идващите дни ще стане ясно каква тъкмо е травмата. Може би тренировките му пристигнаха допълнително.
Добре е, че печелим алегорични титли. Решихме преди всеки сезон да има купа на името на някой от легендите на клуба.

Ако върнем организацията в играта в отбрана, имам вяра че ще имаме един порядъчен тим. Мисля, че Филип Кръстев ще остане при нас и през идващия сезон. Не съм разговарял с Ивков 2 дни, тъй че не мога да кажа сигурно ", показа Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР