Имаше една страхотна изненада и това е Оскар“ за оригинален

...
Имаше една страхотна изненада и това е Оскар“ за оригинален
Коментари Харесай

Наши критици попиляха "Оскари"-те: Политкоректност, безобразни тоалети, "Формата на водата" - изключително кух!

Имаше една страхотна изненада и това е „ Оскар “ за автентичен сюжет. Той отиде за кино лентата „ Бягай “. Това, съгласно мен, беше извънредно скандално. Това съобщи кинокритикът Деян Статулов в предаването „ Преди обед “ по bTV във връзка връчването на кинонаградите „ Оскар “ тази нощ.

„ За мен това е треторазряден филм от „ Б “ категория. Аз си направих труда да сравня през годините какви филми вземат „ Оскар “ за автентичен сюжет – „ Апартаментът “ на Били Уайдър, „ Фарго “ на братя Коен, „ Обичайните обвинени “. И внезапно – „ Бягай “, възмути се той.

„ Това е отново криворазбраната концепция за политическа уместност. И таман поради това пострада Марти Макдона “, счита той. Хорър филмът споделя за негър юноша, който посещава фамилията на бялата си другарка, само че се оказва в непредвиден расистки призрачен сън.

Относно огромния победител на премиите – кино лентата „ Формата на водата “, Статулов съобщи: „ Аз също не го одобрявам. Смятам, че той е извънредно кух. Аз не виждам кой знае какво наличие в него, никаква дълбочина в облиците, в спора “.

„ Той е в стилния тренд – тренда на приемливост, на любов към другия, в случай че искаш. Това е, което сега вълнува Холивуд. Виж каква беше церемонията – тя беше вяла, всички бяха като попарени. Нямаше ентусиазъм “, добави той.

Стилистката Антония Йорданова пък попиля част от лъскавите актриси за визията им на церемонията. „ Аз от дълго време не мога да припозная в тази гала безпрекословния пример за класа. Модната промишленост към този момент е безобразна “, уточни тя.

Стилистката похвали като доста добре изглеждащи единствено Никол Кидман, Дженифър Лорънс и Джейн Фонда. „ Повечето дами изглеждаха все едно идват от празненство, което е прилючило преди часове и е малко „ каквото е останало “. Специално грим и коса, в действителност бях изумена, аз не съм виждала толкоз несъвършено неизпипани елементи “, акцентира тя.

По думите ѝ, тоалетът на Салма Хайек бил дъното. „ Всичко неприятно, което може да се каже, ще е правилно. Това е категоричен кич. Това е като атрибут от спектакъл, който просто е пригоден към събитието като сме добавили тези кристали по раменете. Грим, коса, дреха – цялото нещо е огромно неразбирателство “, разнищи тя визията на звездата.
Йорданова сподели още, че прическата на Сали Хоукинс изглеждала „ все едно е прекъснала домакинските си занимания и е решила да отиде на Оскарите “.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР