Имаше една двуседмична пауза на ВСС. Сега трябва да си

...
Имаше една двуседмична пауза на ВСС. Сега трябва да си
Коментари Харесай

Адв. Емил Георгиев: Главният прокурор не притежава нито професионални нито нравствени качества

Имаше една двуседмична пауза на Висш съдебен съвет. Сега би трябвало да си напишем правила за предварителното освобождение. Никой не е вярвал, че в миналото ще се стигне до тази догадка - разяснява по 7/8 тв по отношение на основния прокурор адв. Емил Георгиев.

Казват: " Ние ще преглеждаме единствено тези дейности или бездействия, в границите на мандата на основния прокурор. Преди това не ни интересува. " А той беше зам.- основен прокурор, административен началник в Софийска градска прокуратура. Заемал е постове, на него му бяха поверени КТБ, Десислава Иванчева - знакови каузи. Би трябвало да има изговаряне и по тези въпроси. Мнозинството във Висш съдебен съвет щеше да изпадне в една неприятна обстановка да преглежда избора на основен прокурор, те не са си свършили работата. Възложено е да се установят професионални качества. По наше мнение той не има нито професионални нито нравствени качества.

Двете комисии - по професионална нравственос и по професионални качества не са си свършили работата. Те напълно целеустремено избягаха от проблема. Доказателства се събират, може да се наблюдава производството, може да се натъкнат на доста неприятни обстоятелства. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР