„Имаше един период, в който се дразнех от това, че

...
„Имаше един период, в който се дразнех от това, че
Коментари Харесай

Васил Найденов с интимно признание за сексуалната си ориентация и миналото си

„ Имаше един интервал, в който се дразнех от това, че ме сочеха с пръст поради половата ми ориентировка. Бяха написали даже, че съм бисексуален и не ме е позор от това. Така някои хора градяха журналистически кариери”. Това показа легендата на българската музика Васил Найденов във втората част от изявлението си в „ Неделята на NOVA”.

Певецът призна, че известността не му харесва. „ Когато ме ласкаят, не се усещам доста уютно. Колкото и награди да получаваш, по колкото и червени килими да минеш, в случай че не си трогнал хората, нищо няма смисъл”, споделя Найденов.

Той споделя още, че известните хора са по-самотни. И си изяснява това с по-голямата им придирчивост към хората към тях. Допълва, че е придирчив и към самия себе си – постоянно се „ самобичувал” и не постоянно вярвал и харесвал това, което прави.

„ Без обич не може. Тя е това, което те кара да правиш музика. Трудно е обаче да се съхранява във времето и да бъде като за първи път”, споделя още легендата на родната сцена.

„ Имало е моменти, в които съм желал да кажа „ Край”, признава музикантът. И добавя, че Силвия Кацарова е индивидът, който го е извадил от най-трудния измежду тези моменти.

„ Мечтая да бъда по-здрав, по-издръжлив, хората към мен да бъдат по-добри. Ще се веселя, в случай че самотните се усещат като измежду близки, когато идват на мои участия”, споделя още Васил Найденов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР