Имаше един фаворит на ЧЕЗ за сделката, това беше една

...
Имаше един фаворит на ЧЕЗ за сделката, това беше една
Коментари Харесай

Тихомир Безлов Току-Що Изстреля Това, Което Никой Не Посмя Да Изрече! Случайни Хора Няма, Гинка Върбакова Е

„ Имаше един любимец на ЧЕЗ за договорката, това беше една компания, която бе изхвърлена от пазара, когато стана ясно за възможностите й да купи ЕРП-то. Мениджъри на ЧЕЗ разясниха, по какъв начин за две седмици са им затворили всички порти в енергетиката. Гинка Върбакова за мен е подставено лице. ЧЕЗ не е лифтовете на Банско, не е даже Булгартабак, от тази компания зависят милиони българи “, уточни още Безлов.

Той напомни, че ден преди договорката на ЧЕЗ с Върбакова, шефът на Енерго-Про, също претендент за пазаруването на ЕРП-то сподели, че това е безумна договорка.

„ И ЧЕЗ, и ЕВН са държавни сдружения, единствено у нас се счита, че страната е неприятен собственик. Защо не се споделя банката, въпреки че се счита, че е Уникредит. Но тя не се споделя, тъй като има политически риск и то освен за България. В Чехия също може да има драми по тази договорка “, сподели още Безлов.

Според него, екипът на ЧЕЗ сега е демотивиран, а оповестените инспекции няма да открият нищо. „ ДАНС до момента не е спряла никаква договорка, това ще е и в този момент “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР