Имаше чувството, че беше вчера, когато мъничък принц Джордж стисна

...
Имаше чувството, че беше вчера, когато мъничък принц Джордж стисна
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън „разглеждат училище за £47k на година за принц Джордж“ сред следващите стъпки

Имаше възприятието, че беше през вчерашния ден, когато мъничък принц Джордж стисна ръката на баща принц Уилям, до момента в който го оставяха за първия си ден в учебно заведение.

Но в този момент 10-годишното дете бързо надраства подготвителното си учебно заведение в Ламбрук и през идващите няколко години ще бъде готово да направи идната стъпка в своето обучение. Твърди се, че няколко институции се надпреварват да образоват бъдещия крал - в това число бившето учебно заведение на татко му Итън и учебното заведение, в което е ходила майка му, Marlborough College. Сега обаче беше обявено, че друго учебно заведение може да бъде в ход, откакто принцът и принцесата на Уелс бяха видяни там, " с цел да прегледат ".

Според Daily Mail, кралската двойка е проверила учебното заведение St Edward's School в Оксфорд, което коства £47 000 на година, което е известно още като „ Teddies “. Гранд Teddies сподели на изданието, че са били, с цел да видят учебното заведение, само че не е ясно по кое време са се огледали, защото принцесата към момента се възвръща от коремна интервенция, осъществена ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР