Имаме ясно решение отпреди месец да не подкрепим ГЕРБ. Очаквам

...
Имаме ясно решение отпреди месец да не подкрепим ГЕРБ. Очаквам
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Не е въпросът коя е Мария Габриел, а кой седи зад нея. Има коалиция „Магнитски“

Имаме ясно решение отпреди месец да не подкрепим ГЕРБ. Очаквам да препотвърдим това решение. Това съобщи Венко Сабрутев, народен представител от коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ в ефира на Българска национална телевизия. 

„ Има ясна смяна в политическата обастановка. В коридорите на Народното събрание може да се чуе, че има коалиция, която е коалиция „ Магнитски “. Най-лошото, което може да се случи в страната е ръководство на тази коалиция. Търсим опция за устойчиво, действително ръководство, което да е в границите на решението да не подкрпим ГЕРБ “, уточни Сабрутев.

Гласуването преди месец имаше безусловно болшинство да не подкрепим ГЕРБ. С оглед на променената конюнктура ние би трябвало да проведем вътрешна полемика. Ние би трябвало да не допуснем коалиция „ Магнитски “ да ни ръководи, сподели още депутатът от ПП-ДБ.

Сабрутев съобщи, че не има вяра да има представители на „ Продължаваме промяната “, които да поддържат държавно управление на ГЕРБ.

Не е въпросът коя е Мария Габриел, а кой седи зад нея. Кой ще подреди кутийките. По време на срещата в петък, не просто и шушукаха в ухото, а напряко и взеха микрофона, означи още Сабрутев.

По думите му най-черният сюжет за страната е да останем без бюджет през лятото.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР