Имаме Военноморски флот, който се справя с поставените задачи и

...
Имаме Военноморски флот, който се справя с поставените задачи и
Коментари Харесай

Стефан Янев към курсантите-випускници от ВМС: Помнете, че сте защитници на Родината – това е дълг и чест

 " Имаме Военноморски флот, който се оправя с поставените задания и е една добра основа и един добър контейнер за фрагменти за доста специалности и компании в морския бизнес в Република България. Адмирации! “. Това съобщи министър-председателят, който бе посетител на церемониален обред по заграбване на първо офицерско звание на курсантите от Випуск 2021 " Георги Стойков Раковски “ на Висшето военноморското учебно заведение " Н. Й. Вапцаров “. 17 випускници получиха своите лейтенантски пагони след сполучливо довеждане докрай на компетентност " Организация и ръководство на военни формирования на тактическо равнище “ в специализациите " Корабоводене за Военноморски сили “, " Военноморски информационни и радиотехнически системи “ и " Корабни машини и механизми за Военноморски сили “. По този мотив министър председателят Янев акцентира, че желанието на тези младежи е да допринесат за развиването и бъдещето на Военноморските сили.

В речта си по време на военния обред министър-председателят пожела на випускниците да запазят устрема си за самоусъвършенстване, за развиване на това, което са научили във военното учебно заведение и това, което ще им е належащо в бъдещата активност във Военноморските сили. Премиерът изрази признателност към преподавателите и командирите, които са научили младежите на блян към познание, на блян към насърчаване на нови визии. Янев насочи благопожелание към младите офицери да бъдат оптимално потребни в тежката им и виновна специалност и да бъдат съответни на оръжейните платформи, които предстоят да бъдат въведени във въоръжените сили.

" Бъдете устремени, запазете своя жар! Помнете, че името " бранител на Родината “ не е инцидентно! Вашата активност в границите на Военноморските сили е значима освен за отбраната на Отечеството, само че и за развиването на целия военноморски бранш на Република България “, приключи речта си министър-председателят към випускниците.

По отношение на развиването на пандемията министър председателят съобщи пред публицисти във Варна, че тези процеси би трябвало да бъдат ръководени от Министерството от опазването на здравето и експертите. " Моят апел е да демонстрират задоволителна еластичност, тъй че каквито и да са ограниченията, оптимално да не пречат на бизнеса и на естествения живот на хората “, съобщи министър-председателят. Премиерът посочи, че е нужно да се откри нужният баланс сред грижата за здравето и ограниченията за битка с ковид.

В отговор на медиен въпрос за опцията още веднъж да оглави служебно държавно управление посочи: " Нека не разясняваме хипотези, които предстоят да се вземат решение в идващите няколко седмици “. Министър-председателят акцентира, че партиите имат задоволително време да проведат диалози и да преценяват какво е належащо за сформиране на устойчиво държавно управление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР