Имаме вода, имаме земя и си правим кал. Дали калта

...
Имаме вода, имаме земя и си правим кал. Дали калта
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев за драмата Гешев-Сарафов: Като имат толкова много за казване, защо са мълчали толкова дълго

" Имаме вода, имаме земя и си вършим тиня. Дали калта има лечебни свойства, ще забележим като малко се измие. След първичния потрес от това което виждаме и чуваме, се появиха и въпросите. В момента гледаме по какъв начин една война беше индуцирана с 2 думи, с едно изказване”.Това сподели депутатът от „ ИТН “ Ивайло Вълчев в утринния блок на Нова телевизия по отношение на обвиняванията сред основния прокурор Иван Гешев и заместникът му Борислав Сарафов.

" Като всяка една от страните има толкоз доста за казване, за какво са мълчали толкоз дълго? Трябваше ли Мария Габирел да заприказва за оставка, с цел да се стигне до тези разкрития? Ние сме фенове на един стряскащ развой, тъй като той идва от хора, които въплъщават закона ", попита той.

„ Щом тези лица приказват такива неща и се усещат застрашени и заплашвани, какво остава за естествения човек, който чака законът да работи с цялата си сила”, попита Вълчев.

Той е безапелационен, че работата на политическите партии може да стартира и да свърши до такава степен, където би трябвало да се промени закон.

„ Да се намесваш в процеси, които касаят други сътрудници, е неприемливо. Не е работа на политици да споделят къде какво да стане във ВСС”, съобщи Вълчев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР