Имаме вече дата на сватбата и тя ще е на

...
Имаме вече дата на сватбата и тя ще е на
Коментари Харесай

Успяха ли да заблудят всички? Сватбата вече е факт

" Имаме към този момент дата на сватбата и тя ще е на 12 август. Ще бъде в зала с дребни балеринки и ще поканим двойки от предаването. Има такива, които са ни доста близки и са неизменима част от живота ни “, това показа Виктория единствено преди дни в телевизионно изявление. Дали обаче съумяха ловко да заблудят всички, тъй като сватбата им към този момент е реалност, видя Plovdiv24.bg . Цялата обстановка е много странна и множеството от феновете на " Един за различен " подозират предлагането за на ниска цена цирк и илюзия за пред камерите, до момента в който всичко по сватбата е било много от дълго време планувано. 

" Един специфичен ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме цивилен брак и публично сме семейство Зайн.Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прелестни моменти и мощна обич. Нека бъдем здрави и все по този начин да сме заобиколени от положителни и същински другари. " С тази обява в Инстаграм новото семейство Зайн оповестиха радостната вест.

За кумове са се спрели на друга двойка от шоуто - Радина и Петър, също недолюбвани от феновете и тръгнали си по средата на формата.  Не е ясно дали измежду поканените е имало и други двойки от паметното шоу за двойки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР