Имаме възможност да говорим по много теми. Ще се радвам

...
Имаме възможност да говорим по много теми. Ще се радвам
Коментари Харесай

Борисов залага на срещата с Путин

„ Имаме опция да приказваме по доста тематики. Ще се веселя да обсъдим икономическите връзки, тероризма. Светът фактически е едно доста тежко място с неспирните спорове.
Ние и Европа сме доста пострадали от мигрантската вълна. Разчитам на срещата с президента Путин”. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който към този момент се срещна с съветския министър председател Дмитрий Медведев.

„ Отношенията ни в последно време се активизираха. Наскоро приехме президента, в този момент имаме щастието да ви приемем като държавно управление. Ще имате огромна среща с президента, ще може да обсъдите въпроси на двустранното икономическо съдействие. Сърдечно ви приветствам”, съобщи Медведев.

Министър-председателят Бойко Борисов благодари на шефа на " Лукойл " Вагит Алекперов за опцията да се срещне с съветския си сътрудник Дмитрий Медведев.

Тези думи на Борисов цитира ТАСС. " Благодарим ви за прелестното време. Благодаря на вашия тим от министри, на господин Алекперов за опцията да се среща с вас ", сподели българският министър председател. Думите му бяха в отговор на казаното от Медведев, че времето е хубаво и подготвя към разговор.

Разчитам на срещата с Путин да си поговорим и за Сирия, разгласи Борисов, представен от " Фокус ". От 14:00 часа е срещата на Борисов с Владимир Путин, за която съветският президент заяви още преди седмица.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР