Имаме вътрешна информация, че в армията нещата не стоят добре

...
Имаме вътрешна информация, че в армията нещата не стоят добре
Коментари Харесай

Вигенин: Имаме вътрешна информация, че в армията нещата не стоят добре и има напускащи

Имаме вътрешна информация, че в армията нещата не стоят добре и има напускащи. Трябва да бъде обяснено за какво се случва това. желае чуване на Тагарев поради опасения за националната сигурност. Това сподели за " Твоят ден " от.

По думите му опасността за сигурността идват от възходящата ескалация.

" Натрупаха се събития, подозрения, изявления, които ускоряват упованията за напрежение. Нормално е в такава обстановка да има институционален отговор. Тагарев сподели, че се разискват разнообразни разновидности за базиране на щаб на НАТО към Ямбол. Трябва да бъдат показани задачите на Министерство на защитата и от кое място идват заканите. Според мен отчасти те идват от самото правителство и неговите решения, които предизвикват разделяне и напрежение в обществото. Очакваме кабинетът да каже по какъв начин си показва обезпечаването на националната сигурност ", разяснява той. 

Според него първопричината за ескалацията е разпадането на зърнената договорка.

" Когато има напрежение би трябвало да търсим опит за деескалация посредством диалози с Русия, а не да решаваме въпроса с в допълнение скупчване на оръжия. Вървим към по-сериозен спор, който би трябвало да се опитаме да избегнем, желаеме да забележим визията на държавното управление по какъв начин това може да се случи. Засилването на военното наличие в акваторията на Черно море не способства за сигурността ", счита Вигенин. 

Относно кандидатурата на партията за столичен кмет той удостовери, че поддръжка за Ваня Григорова има, а градската организация ще реши на конференция дали да я издигне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР