Имаме уверение, че протестиращите утре ще се съобразят с началния

...
Имаме уверение, че протестиращите утре ще се съобразят с началния
Коментари Харесай

Министър Денков: Имаме уверение, че протестиращите утре ще се съобразят с началния час на матурите

Имаме увещание, че протестиращите на следващия ден ще се съобразят с началния час на матурите, сподели в коридорите на Народното събрание министърът на образованието и науката Николай Денков по отношение на провеждането на зрелостните изпити на следващия ден и поръчките за митинги.

Той още веднъж повтори молбата си до 8:30 ч. да бъде свободно на всички места и напомни, че през вчерашния ден е било изпратено и публично писмо до столичния кмет Йорданка Фандъкова за подпомагане. За момента сякаш само градският превоз дава някакви сигнали, че може и да не се съобрази с това условие, означи министърът, само че изрази вяра и те да проявят разсъдък и всичко да бъде наред.

На въпрос дали има терзания от хакерски офанзиви на сървъри по време на матурата, министърът отговори, че постоянно има такива. Ние се готвим за този ден от доста месеци, тъй че се надяваме да се оправим, добави Денков. Опасенията са да нямаме хакерски офанзиви, които да се опитат да блокират връзките, ние направихме два пъти стрес проби, обезпечени са няколко системи за отбрана, считаме, че сме готови, само че постоянно има риск, в случай че има съсредоточена офанзива от няколко страни, изясни Николай Денков.

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР