Имаме удоволствието да ви информираме, че разположена на ул. Братя

...
Имаме удоволствието да ви информираме, че разположена на ул. Братя
Коментари Харесай

Жилищна сграда K-Brilliant на Комфорт ООД е с АКТ 15


Имаме удоволствието да ви осведомяваме, че ситуирана на ул. Братя Бъкстон №6 е към този момент с АКТ 15.

Побързайте да разгледате останалите свободни жилища. Повече информация, може да намерите в уебсайт им  или си уговорете среща с представител на компанията, който да Ви разведе в постройката.

Обектът включва три обособени входа, функционални жилища, чудесни капиталови обекти с добра възвръщаемост и изискана визия. Сградата предлага на бъдещите си притежатели опция за избор от разнообразни жилища – двустайни, тристайни и четиристайни с квадратури от 72 до 274 кв.м. Основната част от тях са с ревю изток, запад и юг, като на високите етажи се разкрива панорама към града.



K-Brilliant е избор на висококачествено строителство във Варна, за което подсигурява „ Комфорт “ ООД. За красивата, само че и устойчива на всевъзможни климатични промени фасада на постройката е планувана композиция от мазилка, клинкер и гранитни плочи.



Какво съставлява клинкерът?

Клинкерът съставлява огнеопорна и извънредно чиста екструдирана глина, която е терчинчо обработена при температура от 1200 °C. Готовият материал във тип на тухли или плочки е много здрав и има голям брой позитивни характерности.

Предимства на клинкерът:

-Висока температурна устойчивост;

-Ниско влагопоглъщане- заради високата си компактност и безпореста конструкция, влагата не е в положение да проникне през продукта. Така той става устойчив на излагане на водна и влажна среда и обезпечава защита;

-Чиста глина, без соли- тя е безусловно екологична, не представляваща заплаха за хората и околната среда, тъй като в нея липсват каквито и да е нездравословни вещества;

Дограма

Относно дограмата, „ Комфорт “ ООД са се доверили система BAUER Pro 80 , едностранно фолиран профил - цвят Antracitgrau извън, бял от вътрешната страна. Обков Maco, цвят бял. Стъклопакет еднокамерен 4 мм стъкло безцветно. Стъклопакет двукамерен: 4 мм стъкло " 4S " /4 мм стъкло безцветно /4 мм стъкло нискоемисионно, aлуминиев дистационер, аргон.



Повече информация за обекта може да получите на уеб страницата на „ Комфорт Брокърс “ или да им позвъните на телефон 052/ 600 458.

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР