Имаме трайна политическа криза от 2009 година. ЕС прие България

...
Имаме трайна политическа криза от 2009 година. ЕС прие България
Коментари Харесай

Иван Костов: Ще има тежка битка. Институциите са просмукани от слабост. Службите да се разформироват

Имаме трайна политическа рецесия от 2009 година. Европейски Съюз одобри България с незавършена политическа и обществена система. И това стана поради съпротивата на една забележителна част от обществото, която разпарчетоса страната.

Имаше огромна общественост, която не приемаше тази консолидация посредством господство на закона. Нейното политическо посланичество имаше друга цел - усвояването на европейските средства в България. 20 години живеем в тази обстановка. Работи пазарната стопанска система, въпреки и не по този начин, както чакаме. Онази тънка каста излезе на улиците предишното лято, а не тези, които са в крайни лишаване. Те не одобряват страната им да бъде в ръцете на олигарси и с ретроградно мислене. Колкото повече тази каста нараства, толкоз по-непримирима ще става тя против силите, които опорочават българската народна власт. Тези хора ще станат доста и те ще изискат върховенството на закона.

Най-дълбочинната промяна би трябвало да е в сигурността. Трябва да се разформироват службите за сигурност, а хората да минат през инспекция за преданост. Голям дебитор на обществото е министърът на енергетиката. По чудноват метод мълчи този човек. Как по този начин не може да откри документ за „ Балкански поток “. Такъв отговор е неосъществим. Под такива прикрития не може да се пазят русите ползи Има хора, които могaт да свършат такава промяна - Атанас Атанасов, Николай Радулов.

Отговорността е в двора на Има Такъв Народ. Ако някой би трябвало да търси единодушие и да поведе останалите за премахване на потоците от демокрацията, това би трябвало да бъдат те. Те имат най-голямо доверие. Те са без конкуренция за решение на този проблем. Аз имам подозрение, само че хората ще им възложат това.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР