Имаме техническа възможност да плащаме руски газ в рубли, но

...
Имаме техническа възможност да плащаме руски газ в рубли, но
Коментари Харесай

Министър Николов: Имаме техническа възможност да плащаме руски газ в рубли

Имаме техническа опция да плащаме съветски газ в рубли, само че в случай че всички други елементи по контракта са по естествен метод и „ Булгаргаз” не се подлага на риск. „ Булгаргаз”има обвързване - чисто комерсиално, да декларира съответните количества от контракта. От българска страна се съблюдават всички условия по контракта. България и „ Булгаргаз” не са прекратили комерсиалните си връзки. Това се прави с една цел - България да резервира позицията си на предан и дълготраен сътрудник. Това съобщи в студиото на " На Фокус " министърът на енергетиката Александър Николов. И още веднъж акцентира, че

Той бе безапелационен, че енергийната ни система разполага с задоволителен запас, с цел да може да няма сензитивно повишаване на тока и парното.

На въпрос дали двамата със Слави Трифонов са коментирали дали Има Такъв Народ ще напусне обединението, Николов съобщи следното:

„ Не сме говорили. Ангажиментът, който съм поел, е да си правя работата оптимално добре. От там нататък политическите решения се разискват на друго ниво”.

Той съобщи, че, в случай че е належащо може да подаде оставка във всеки един миг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР