Имаме такъв сигнал, по него е образувана проверка. Изясняват се

...
Имаме такъв сигнал, по него е образувана проверка. Изясняват се
Коментари Харесай

Непознат опита да отвлече дете от детска градина в Стара Загора

" Имаме подобен сигнал, по него е формирана инспекция. Изясняват се всички обстоятелства и условия по случая ", удостовери пред " 24 часа " представителят на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора Ивелина Проданова.

За опита на чужд да вземе детето й от детска градина в Стара Загора в понеделник, 7 ноември, първо осведоми във Facebook консуматор, който се показа като майка на детето с име Емилия Д. Там тя заяви, че чужд за нея мъж се опитал да вземе детето й от детска градина в Стара Загора, като се показал за негов чичо.

Възпитателката обаче отказала да даде детето на мъжа, който бил чужд и за нея. При това състояние индивидът споделил, че би трябвало да реалокира колата си, и липсващ.

Първоначално във Facebook бе качен и запис от охранителна камера с молба непознатият да бъде разпознат. След това обявата бе изтрита. Преди да стане това, консуматори на мрежата написаха, че детската градина е " Пролет " в Стара Загора, а непознатият се казвал Ангел. Дали е по този начин, от полицията отхвърлят информация поради следствената загадка. Забрана да приказват има и за личния състав на детската градина.

Зам.-кметът на община Стара Загора Иванка Сотирова, която дава отговор и за общинските детски градини, сподели, че научава за случая от публицистите. Но по принцип тя похвали директорката и възпитателката за отхвърли им да предадат детето на непознатия, като още веднъж напомни, че при започване на образователната година родителите са подписали декларация, в която са показали съответно кой може да взема децата им от детската градина и всяка отклоняване от това е жестоко нарушаване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР