Имаме свидетел, че Асен Василев е бил в централата на

...
Имаме свидетел, че Асен Василев е бил в централата на
Коментари Харесай

Асен е бил накрак в Лукойл: Борисов

" Имаме очевидец, че Асен Василев е бил в централата на Лукойл като вицепремиер ”, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Ловеч. " Да, с дата и час, всичко се знае. Чакам нашите сътрудници дали е засечен подобен криптиран диалог с Москва или Женева ”, сподели той.

" Василев споделил, че живеете по-добре. Като отидете в магазина повече ли купувате, не ви ли обраха с по 1 лев на всеки литър бензин и нафта? Вашите пари отидоха при Путин и в Лукойл, може би и на друго място и се надяваме след време това да се потвърди ”, акцентира Борисов.
" Рано или късно очевидецът ще откри сили и храброст и ще каже истината.

Резултатът от тези срещи се мери с милиарди за сметка на джобовете на българина ", закани се водачът на ГЕРБ.

Борисов съобщи още, че служебният началник на МФ Росица Велкова не си опонира в изказванията си по отношение на финансовото положение на страната. На 15 март тя разгласи, че на България е застрашена от свръхдефицит, а на идващия ден изненадващо съобщи, че няма риск от банкрут на страната.

" Не си опонира - това е конфиденциален отчет до министерствата. Когато стана притежание на медиите, те я заплашиха, че всява боязън и носи наказателна отговорност, и тя по тази причина се дърпа ", разяснява някогашният министър председател. По думите му всички са се хвърлили на Велкова, тъй като това е действителното състояние в страната.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР