Имаме спечелили кметове в 72 общини, включително на областните центрове

...
Имаме спечелили кметове в 72 общини, включително на областните центрове
Коментари Харесай

Нинова: Имаме кметове в 72 общини, включително в областните центрове Шумен, Разград, Русе и Силистра

Имаме спечелили кметове в 72 общини, в това число на регионалните центрове Шумен, Разград, Русе и Силистра. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след първите резултати на изборите.

 

Не се тормозя от политическите упоритости на Ваня Григорова, сподели тя в отговор на медиен въпрос.

 

Партията е част от обединението от леви обединения, издигнали Ваня Григорова за кандидат-кмет на София, акцентира тя.

 

" Увеличаваме партийния си избор с към 50 000 гласа. Ние и Движение за права и свободи сме единствените партии с покачване на гласовете си - и за партията, и като брой кметове. Чакаме с неспокойствие София. Благодарим на всички, които ни поддържаха. Григорова направи хубава акция със срещи с хората, отлично на нея. Не се тормозя от политическите ѝ упоритости ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

 

Запитана дали е поздравила Ваня Григорова за резултата й, водачът на Българска социалистическа партия отговори: " Браво за тази акция, направи хубава акция - жива, същинска за хората. "
Висше качество в политиката е да умееш да прави съюзи, акцентира тя. Трябва да има ред, правова страна, да няма ангажименти, безапелационна е Корнелия Нинова.

 

Според Нинова огромният губещ на тези избори е партия ГЕРБ. На този модел на ръководство би трябвало да се постави край, ние сме кардинални и поредни в това, уточни Нинова.

" Започва да се случва обединяването против модела на ГЕРБ, той към този момент се разгражда. Българска социалистическа партия е консолидирана, резултатите демонстрират доста работа. Кандидатите ни работиха в доста сложна конюнктура - напън, платен избор. Показахме, че имаме мощни кандидатури и експерти. Ниската изборна интензивност е проблем на всички, би трябвало да върнем доверието на хората ", счита Нинова. И посочи, че още в първите дни на Народното събрание ще бъде импортиран избор на съмнение.

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР