Имаме ситуация, в която БСП търсеше скандала и ако извадим

...
Имаме ситуация, в която БСП търсеше скандала и ако извадим
Коментари Харесай

Парламентарни скандали - коментират Тома Биков и Крум Зарков

Имаме обстановка, в която Българска социалистическа партия търсеше абсурда и в случай че извадим сама по себе си зародилата обстановката, може би не наподобяват тежки думите на госпожа Нинова от парламентарната естрада. Може би грешката на господин Главчев беше, че разреши на Българска социалистическа партия да потърсят мотив да изоставен залата и да саботират председателството. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ в студиото на " Панорама ". Гост по тематиката беше и Крум Зарков от Българска социалистическа партия.


Те ще платят политическа цена за този неверен ход, сподели Биков.

Според Крум Зарков действието на Главчев е почтено, направил е неточност и си е поел отговорността. Ако се възвърне атмосферата на парламентаризъм, това ще е добре, за жалост съм по-скоро песимистичен. Народното събрание има необятно извесни проблеми. Не може поради непознат посетител да играем ролята на фон, че всичко е наред, сподели Зарков.

Биков добави, че решението на Главчев е персонално, като е решил, че не може да понесе отговорността, че опозицията няма да влиза в пленарна зала. Имахме хора като Орешарски, които опитваха по този начин да работят, в режим на липса на болшинство, добави депутатът от ГЕРБ. По думите му постовете не са най-важното нещо.

Не можехме да предвидим, че няколко дни преди идването на господин Таяни в България, ще бъде отнета думата на госпожа Нинова на парламетнарната естрада. Този парламент не работи по закони, времето се запълва с измислени кавги, разяснява Зарков.

В Народното събрание има задържани наркотрафиканти, които са спонсорирали акцията на Българска социалистическа партия, съобщи Биков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР