Имаме силен зимен сезон, защото реагирахме бързо и навреме, когато

...
Имаме силен зимен сезон, защото реагирахме бързо и навреме, когато
Коментари Харесай

Министър Динкова: Партньорството, което общините изграждат е добавената стойност от нашата реформа

Имаме мощен зимен сезон, тъй като реагирахме бързо и в точния момент, когато избухна спорът в Израел

„ Партньорството, което общините построяват е добавената стойност на нашата промяна в метода, по който се популяризират Черноморските общини. Вече виждаме и резултатите от тази промяна, тъй като по данни на туроператорите, означаваме скок на ранните записвания. Ние вършим всичко, което можем - посредничим, подтикваме туроператорите да показват и разпространяват страната ни ", сподели министър Зарица Динкова в ефира на бТВ.

Министърът на туризма съобщи, и че през сегашния зимен сезон може да се поздравим за високия интерес към страната ни, тъй като „ реагирахме бързо и в точния момент, когато избухна спорът в Израел. Веднага пренасочихме рекламата си към прилежащите страни и сега имаме добър брой туристи от прилежащите пазари ", сподели още министърът. Освен това тя акцентира и, че рекламата на страната ни във Англия посредством миксът - цифров маркетинг и телевизионната реклама в каналите Channel 4 и BBC, дава доста добър резултат.

Министърът на туризма сподели също и, че още преди месец е инициирала среща с кмета на Бургас и концесионера на летището в града, на която е разискван въпросът с идния ремонт на летището в Бургас. „ Оперираме в бизнес среда и водещи са както бизнес и пазарният интерес, по този начин и ползата на вложителите. Ние като страна може да подкрепяме локалните управляващи и това беше задачата на тази среща ", посочи министър Динкова.

Зарица Динкова акцентира, че във връзка с другите стратегии, които Европейски Съюз дава, министерството на туризма ще се възползва от всички благоприятни условия на съюза. „ Това беше и апелът на всички мои сътрудници от Европейски Съюз на срещата ни в Брюксел - туризмът да заеме своето място в Европа и на равнище политики ", посочи още министър Динкова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР