Имаме шанс да разрешим проблеми, които от десетилетия са съществували,

...
Имаме шанс да разрешим проблеми, които от десетилетия са съществували,
Коментари Харесай

Външният министър: Има шанс да разрешим проблеми с РСМ, които са съществували от години

Имаме късмет да разгадаем проблеми, които от десетилетия са съществували, само че не са били третирани съществено. Това съобщи служебеният министър на външните работи Николай Милков в ефира на Българска национална телевизия.

" Сега имаме механизъм за тяхното решение. Става дума за така наречен френско предложение. Пред нас има необятно поле за продължение на работата и за изчистване на всички противоречиви въпроси ", разяснява Милков.

" Безпокойство там буди държанието на опозицията, които употребяват за разнообразни цели тези вътрешни настройки на част от популацията. Очевидно има сили, които оказват опозиция. Издигат една подправена алтернатива, съгласно мен - европейското участие или идентичността на Република Северна Македония ".

Николай Милков съобщи, че европейското минало е обвързвано с отхвърлянето на редица пропагандни клишета и всяка една страна, преди да влезе в Европейски Съюз, би трябвало да се раздели с част от подправените парадигми, с които е третиран историческият развой.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР