Имаме шанс да ни приемат в Шенген догодина Нека темата

...
Имаме шанс да ни приемат в Шенген догодина Нека темата
Коментари Харесай

Радев отговаря остро на ПП: Лъжата разбива обществото и политическата система

Имаме късмет да ни одобряват в Шенген следващата година
„ Нека тематиката Шенген не се употребява за персонална кавга сред партийни водачи. Този парламент би трябвало да одобри законите от Плана за възобновяване, които касаят правосъдната промяна. Имаме всички шансове следващата година да се присъединим към Шенген. Знам го от двете страни, които се двоумят и персонално от Марк Рюте. Всичко зависи от нас и по какъв начин ние ще играем на терена на дипломацията, без страсти вътре в България ”. Такъв коментар направи президентът Румен Радев от Европейския конгрес в Тирана. Президентът акцентира, че се не престават напъните, само че има наслоени предразсъдъци против България десетилетия и те мъчно се пречупват.

На въпрос по какъв начин ще отговори на думите на Политическа партия, че той бил индивидът, който е споделил „ Мутри вън ”, а в този момент „ вкарвал мутрите в ръководството ” президентът съобщи единствено: „ Лъжата разрушава обществото и политическата система ”.

Той отхвърли да разяснява за какво са се влошили връзките с Политическа партия: „ Държа на правилата, да има истина в връзките. България на открито да отстоява своето достолепие ”.

Радев заяви новината, че в Брюксел е бил подписан извънредно значим документ от министъра на финансите и гуверньора на Българска народна банка с всички страни от еврогрупата.

„ Президентът на еврогрупата и секретарят Валдис Домбровскис подписаха меморандум, с който България стартира подготовката за сечене на евромонети ”, сподели Радев.

Той посочи, че това е самопризнание за напъните на няколко държавни управления. „ Това е изключително самопризнание на всички страни от еврогрупата за напъните на служебното държавно управление да се оправи с инфлацията. То пречупи тренда, признават се напъните за макрофинансова непоклатимост ”, посочи президентът.

Радев не даде отговор дали ще наложи несъгласие на Изборния кодекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР