Имаме с едни приятели към шефовете на телевизиите голяма молба.

...
Имаме с едни приятели към шефовете на телевизиите голяма молба.
Коментари Харесай

Заркова: Дайте ни повече министри, че забравяме какво са ни разказали

Имаме с едни другари към шефовете на малките екрани огромна молба. Ето я. Да дават не по 10, а по 20 изявленията с министри на ден –и освен заран и вечер, а и по обедно време. Защо?
Защото другояче остават свободни минути в програмата, които се запълват с филми и репортажи, а те демонстрират всякакви неща, които се случват по света и у нас, написа журналистката.
 Анна Заркова уточни какво в действителност се случва, до момента в който ни хвърлят прахуляк в очите Анна Заркова уточни какво в действителност се случва, до момента в който ни хвърлят прахуляк в очите
" Какво действително се случва през днешния ден, до момента в който всякакви говорещи глави ни заливат откъм медиите с думи за измислената връзка сред нашите избори и...
С какво ни пречат тия неща? С това, че до момента в който ги гледаме, забравяме министрите какво са ни разказали. А без техните разкази се разколебава щастливата ни религия, че живеем нехайно и радостно в най-богатата и най-некорумпираната страна, че пътуваме по най-дългите автомагистрали, че вървим по най-гладките плочки на „ Графа ”, че най–любимата полиция ни пази, че ще „ илядим с иляда внуци и другари ”, както подреждат на Коледа бабите…, че Евростат лътоти, че сме жители на най-бедната и най-корумпираната страна, и че сме част от най–изчезващата нация в света, и че сме първи по смъртност, и последни в пандемията по имунизация.
Молим, дайте повече министри! Да описват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР