Имаме различия с БСП по отношение на хартиената бюлетина и

...
Имаме различия с БСП по отношение на хартиената бюлетина и
Коментари Харесай

ДБ искат обща кандидатура с ПП за местните избори

Имаме разлики с Българска социалистическа партия във връзка с хартиената бюлетина и кръстоносният поход за нейното връщане в сделка с ГЕРБ и Движение за права и свободи повдига доста подозрения. Това е реванш и връщане към предходни форми за конституиране на властта. Toва съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред Българска национална телевизия.

Според него тези, които желаят да се възползват от злоупотребите на изборния развой с, се употребяват за циментиране на статуквото, където няма промяна. Христо Иванов е уверен, че с този напън да се върне хартиената бюлетина ще имат разлика в гласуването на доста места, в това число и на локалните избори.

Демократична България желаят единна кандидатура с Политическа партия за локалните избори следващата година .

Ако се стигне до образуване на изпълнителна власт с наше присъединяване, би трябвало деликатно да си извадим уроците от неуспехите на предходното ръководство и да създадем всичко допустимо да не се повтарят. Нямаме време за повече неточности и опити, разяснява Иванов.

Демократична България не вижда опция да поддържа кабинет на ГЕРБ с първия мандат за сформиране на държавно управление, само че това не значи, че не може да бъде сполучлив аритметически. ГЕРБ би трябвало да покажат визията си, сериозността си и отговорността си към първия мандат, настоя Христо Иванов.

За Демократична България вторият мандат е действителен късмет за кабинет с " Продължаваме промяната " .

По думите му явно е, че при толкоз доста разделяне и съмнение, казани и разменени нападки, в случай че има късмет да се осъществя мандат, ще отнеме известно време за изстудяване на пристрастеностите на мозъците. За Иванов контактната група Плевнелиев-Паси не е имала ясна цел, обсег и добавена стойност.

По отношение на бюджета за следващата година, за Демократична България е значимо да няма поддръжка на калпак .

Той се надява, че рано или късно, когато има изпълнителна власт, приоритет ще е и охраняването на българо-турската граница
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР