Имаме разговор с болницата в Истанбул. До колкото съм запознат

...
Имаме разговор с болницата в Истанбул. До колкото съм запознат
Коментари Харесай

Братът на болната българка в Бразилия със сърцераздирателна изповед! Обяви какво е състоянието на Теодора

" Имаме диалог с болничното заведение в Истанбул. До колкото съм осведомен Теодора от общи познати е чула за медиума в Бразилия. След като отпътува за там положението й се е утежни. Успяхме да установим трансфер в частна болница. Държавната болница не е могла да й окаже нужното лекуване. " Това описа братът на болната Теодора, която към момента е закотвена в Бразилия.

" Говорих с нея. Около 3-ти-4-ти април разбрахме, че се усеща зле. Минала е през процедурите с лечителя. Към момента през повече от времето тя спи. " изяснява той.

" Парите за прибирането са събрани и всичко е платено. На 4-ти ще бъде превозена до Истанбул. Не е ясно по какъв начин ще се реализира прехвърлянето от Истанбул до София. Апелираме да се включат медицински експерти да обяснят по какъв начин да се случат нещата. Тя е в такова положение, че не може да пътува в постоянните авиолинии. Ще й бъде обезпечен медицински екип. ", споделя мъжът.

" Открити са й разсейки в мозъка, в костите. При надзорен магнитен резонанс е станало ясно, че положението й се е влошило и лезиите са се нараснали. " изяснява братът на Теодора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР