Имаме предварително решение, че ще гласуваме срещу този вот на

...
Имаме предварително решение, че ще гласуваме срещу този вот на
Коментари Харесай

Обединените патриоти ще гласуват срещу вота на недоверие

Имаме авансово решение, че ще гласуваме против този избор на съмнение, по хиляди аргументи, най-малкото тъй като претекстовете, които бяха импортирани през днешния ден от Корнелия Нинова, са смехотворни. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание секретарят на ПГ на Обединените патриоти Борис Ячев.

Фактът, че Българска социалистическа партия се люшка в продължение на месец и половина за това какви претекстове да внесе - имаше клатушкане към опазване на здравето, саниране, потвърждава, че желанието за този избор е напълно политически блян на Корнелия Нинова да си даде в допълнение един час политическо говорене и да реши ненапълно свои вътрешни проблеми, свързани с нейното подсилване като водач, разяснява Ячев. Според него половината от управлението на Българска социалистическа партия са чули претекстовете на вота едвам през днешния ден. " Мотивите за този избор са съчинени в политическата канцелария, лаборатория, на Кирил Добрев и Корнелия Нинова ", разяснява Ячев, представен от Българска телеграфна агенция.

Според Борис Ячев проблем с корупцията има във всяка една страна в друга степен. По-важното е тези проблеми да се вземат решение, съобщи той и добави, че след 4-5 години опити да се одобри антикорупционно законодателство, то към този момент е реалност. Сега би трябвало да се даде време на новия антикорупционен орган да стартира работа и да реализира резултати, разяснява депутатът.
По отношение на Истанбулската спогодба Борис Ячев съобщи, че Обединените патриоти ще решат дали да поддържат документа в пленарна зала откакто видят какъв ще е новия превод.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР