Имаме победител с преднина пред останалите, имаме втори - пак

...
Имаме победител с преднина пред останалите, имаме втори - пак
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Христо Иванов бе човекът, който добронамерено смяташе, че с ГЕРБ може нещо да се направи

Имаме победител с преднина пред останалите, имаме втори - отново с огромна преднина пред третия. Това беше предстоящ резултат. Голямата изненада е ниската изборна интензивност. Това съобщи пред bTV политологът Даниел Смилов, представен от novini.bg.
Може да се появи състезател, който да покаже, че има огромен вакуум. На едни последващи избори за ГЕРБ първото място може да не е обезпечено.
Според него и Георги Харизанов, ГЕРБ има задължението да изготви държавно управление. " На всяка цена би трябвало да има ръководство. "
" Не можем да се сърдим на гласоподавателите, те не са отговорни в никакъв случай. Огромното неможене е от политическите партии, че не могат " да си продадат " концепциите ", сподели политическият анализатор Харизанов.
Не единствено такива партии като " Величие " ще влизат в Народното събрание, ще влизат и на знахари и баячки, сподели политологът проф. Росен Стоянов.
Смилов съобщи, че е доста значимо това, което Христо Иванов направи през вчерашния ден - да подаде оставка. " Той беше индивидът, който доброжелателно смяташе, че с ГЕРБ може нещо да се направи. "
Логичното е изгубилите ПП-ДБ да останат в съпротива.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР