Имаме по 40-50-60 болни. Ако успеем така да го задържим,

...
Имаме по 40-50-60 болни. Ако успеем така да го задържим,
Коментари Харесай

Премиерът: Добре, ще отворим ресторантите, но те ще трябва да работят като болници

 " Имаме по 40-50-60 заболели. Ако успеем по този начин да го задържим, е добре, тъй като в един миг, днеска чух, че желаете да се отворят хотелите, дребни заведения за хранене... Добре, ние ще ги отворим, ама незабавно по-късно ще търсим не сервитьори и готвачи, ами медицински личен състав, тъй като те ще станат като лечебни заведения ", сподели той.

" Разбирам какъв брой им е тясно на хората у дома, то, в случай че излизате, а вие сигурно го вършиме, ще видите, че София никак не наподобява като в карантина. Улиците са цялостни и вие го виждате. Ние не сме забранили както в Гърция вършат. Там не може да излизаш от у дома, без да уведомиш управляващите ", добави Борисов.

" В Испания може да идеш до магазина и да се върнеш, а в България може да идеш до магазина 46 пъти, да не се спреш, да идеш до аптеката, до банката... Ако искаш можеш да излезеш 10 пъти. И въпреки всичко продължава да се приказва ", сподели още той.

Относно парковете и планините министър председателят съобщи: " Да, приказвал съм да действаме за паркове и планините. И в неделя мисля да се направи едно обучение. И аз го желая, вярвайте ми, но медицинският личен състав ще издъхне и ще се преумори. ", посочи министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР